Hogeschool Windesheim

Ontwikkelaar - Zwolle

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 29-08-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Zwolle Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris tussen € 2704,- en € 4094,-
Ben jij een ervaren front- en backend ontwikkelaar die graag het verschil wil maken? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Als ontwikkelaar ben je samen met het team verantwoordelijk voor het ontwikkelen en doorontwikkelen van diverse applicaties waaronder:
 • Het CMS voor de publieke website
 • Diverse webapplicaties
 • De intranetten voor  studenten en medewerkers die gebouwd zijn in Sharepoint Online
 • De Windesheim studenten App

Als ontwikkelaar werk je in teamverband waarbij ook de samenwerking met andere disciplines op de afdeling en/ of team verwacht worden. In de dagelijkse praktijk heb je hier te maken met functioneel beheerders, testers, architecten, applicatiebeheerders en mede-ontwikkelaars.  

Als lid van dit team zul je ook vaak deelnemen in projecten. Voor 2018 wordt er inzet verwacht in het scrumteam dat specifiek is opgericht om aanpassingen binnen ons applicatielandschap te realiseren. Dit scrumteam is opgericht om in te spelen op de nieuwe strategische koers van Windesheim. Dit is een team dat bestaat uit diverse disciplines uit de afdeling IVT waarbij toepassingen aangepast worden, waar een groot deel van onze 22.000 studenten mee te maken hebben.  

Bekendheid met het werken in een scrumteam, samenwerken met verschillende disciplines en je verdiepen in complexe onderwijsprocessen om daarbinnen de beste applicaties te ontwikkelen, vormen daarom ook een welkome uitdaging voor jou.  

Samen met mede-ontwikkelaars van zowel het online team, integratie team en het datawarehouse team maak je onderdeel uit van het ontwikkelteam van de afdeling Informatievoorziening en Technologie. Deze afdeling is op 1 januari 2018 ontstaan door de samenvoeging van de afdelingen Informatie Management en het ICT bedrijf. In totaal werken er ruim 70 mensen bij deze afdeling.

Hoe ziet je dag eruit? 
Je bent bezig met een opdracht om een applicatie te maken waar studenten zich kunnen intekenen voor de vakken van het komende jaar. In de loop van de ochtend heb je de stand-up meeting met alle teamleden. Mogelijk dat je hierna nog een verdiepend gesprek met één of meerdere collega’s moet voeren. Met de dataspecialist bespreek je welke data op welke wijze nodig is. Later op de dag toets je deze werkwijze met de architect. Hierna controleer je of de automatische deploy op de testomgeving goed is gegaan en ingebouwde testen ook het verwachte resultaat geven op de aanpassingen van gisteren. Je zet verder enkele PBI klaar ter test, terwijl je enkele andere test-bevindingen op pakt.  

Je expertise
Voor deze functie zijn we op zoek naar een ontwikkelaar met ruime ervaring. Je bent in staat om met recente ontwikkeltalen en -tools om te gaan en daarbij ook de verdieping aangaat met andere specialisten binnen de afdeling IVT om oog te hebben voor architectuur, beheersbaarheid en usability.  

Werken in scrum kent voor jou geen geheimen en met het team voel jij je ook verantwoordelijkheid om te leren en beter te worden als team.

Met dit profiel verwachten we dat je minimaal de volgende kennis en ervaring hebt:
 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Ruime ervaring met C#.NET, ASP.NET, MVC, Web API’s
 • Ruime ervaring met HTML, CSS, Javascript, Javascript frameworks en Typescript
 • Kennis van het Azure- en Office365 platform
 • Ervaring met het realiseren van een responsive design
 • Ervaring ontwikkelen aan CMS systemen is een pre
 • Kennis van en/of ervaring met het gebruik van TFS en automatische deploy’s is pre
 • Ervaring met Agile werkmethode als KanBan en Scrum is pre
  
Windesheim als werkgever
Windesheim is een kennisinstelling die waarde(n)volle professionals opleidt, waar het onderwijs studenten uitdaagt, waar docenten kwalitatief goed onderwijs geven en waar onderzoek wordt gedaan dat gericht is op de beroepspraktijk.  

Onze medewerkers waarderen de persoonlijke aandacht die er voor hen is en de diversiteit en de levendige omgeving dankzij de studenten. Zij waarderen hun werk bij Windesheim gemiddeld met een cijfer 7,5.  Collega’s ervaren veel werkplezier en ook het thema leiderschap wordt hoog gewaardeerd. Onze vestiging in Zwolle ligt op loopafstand van het station, aan de rand van een groene wijk.  

Wat wij bieden
Bij Windesheim zit je goed als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en arbeidsvoorwaarden en regelingen, zoals een dertiende maand, volledige reiskostenvergoeding voor openbaar vervoer, een zeer goede verlofregeling en gratis sporten voor medewerkers.
Wij bieden een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
De functie valt onder de standaard functiekarakteristiek ICT ontwikkelaar D. Afhankelijk van jouw opleiding en relevante werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband tussen de € 2704,- en € 4094,- (conform schaal 10 van de cao hbo).

Zo kom je met ons in contact
Heb je belangstelling voor deze functie? Richard Netelbeek, Manager regie en ontwikkeling, geeft je graag antwoord op functie-inhoudelijke vragen. Hij is bereikbaar via: r.netelbeek@windesheim.nl |088-469 91 31 of mobiel 06-26620385.  

Jeroen Schotanus, adviseur recruitment, employability en mobiliteit, geeft je graag antwoord op overige, procedurele vragen. Hij is bereikbaar via j.schotanus@windesheim.nl | 088-469 82 18.  

Interesse?
Solliciteer via de 'Solliciteer' button.

We zullen de vacature sluiten zodra we een passende kandidaat hebben gevonden.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Wacht niet met reageren als je enthousiast bent over deze rol de vacature zal sluiten zodra wij deze vervuld hebben.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Onderwijs / Opleiding
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Jeroen Schotanus
Telefoon 088-469 82 18

Vestigingsplaats

Solliciteer