Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Functieomschrijving

Bij jij in staat om 120.000m2 aan gebouwen in de grip te houden? Werk je zelfstandig en heb je technisch en logistiek inzicht? Dan ben jij misschien wel de medewerker ruimtebeheer waar Windesheim op zoek naar is.

Je komt te werken bij de dienst Bedrijfsvoering, afdeling huisvesting. Je maakt onderdeel uit van een team van negen personen. Het team heeft als doelstelling om de komende jaren verder te professionaliseren en als teamplayer lever je een bijdrage hieraan.

Als medewerker ruimtebeheer ondersteun je de afdeling huisvesting in facilitaire processen zoals het digitaal beheren van ruimten en sleutelbeheer. Hiertoe maakt je o.a. gebruik van Planon waar je ook het applicatiebeheer over hebt. Je hebt nauw contact met technisch adviseurs, huisvestingsadviseurs, ICT en interne klanten. Je verwerkt met behulp van een extern tekenbureau de mutaties die voortkomen uit gebouwaanpassingen van zowel de gebouwen op de campus van Windesheim als locaties in de binnenstad van Zwolle en de vestiging in Almere. Daarnaast stel je managementinformatie samen op het gebied van ruimtebeheer en maak je op basis hiervan het ruimteboek.
Windesheim heeft de ambitie om o.a. bezettingsgraden d.m.v. Smartbuildingsystemen te meten waarin de implementatie en coördinatie van realtime metingen tot je werkzaamheden gaan behoren.

De werkzaamheden
 • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie omtrent het tekeningen- en ruimtebeheer van zowel nieuwe als bestaande tekeningen.
 • Je beheert diverse applicaties zoals Planon, AutoCad, StabiCad en treedt hierbij op als functioneel beheerder.
 • Je zorgt voor een actueel ruimtebestand in Planon.
 • Je coördineert de sleuteluitgifte en je beheert het sluitplan.
 • Je verzorgt periodiek managementrapportages op gebied van ruimtebeheer.

Functie-eisen
 • Je hebt tenminste een afgeronde mbo-4-opleiding, bij voorkeur facilitair.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt ervaring met FMIS programma’s bij voorkeur Planon.
 • Ervaring met AutoCad is een pré.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met gebouwen en ICT.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent klantvriendelijk en proactief.
 • Je werkwijze is te typeren als precies, analytisch, zelfstandig en je beschikt over zelflerend vermogen.

Wat wij bieden
Bij Windesheim zit je goed als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en arbeidsvoorwaarden en regelingen, zoals een dertiende maand, volledige reiskostenvergoeding voor openbaar vervoer, een verlofregeling en gratis sporten voor medewerkers.

Wij bieden een uitdagende functie, voor de duur van 1 jaar.

De functie valt onder de standaard functiekarakteristiek van medewerker bedrijfsvoering C. Afhankelijk van jouw opleiding en relevante werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband tussen de €2107,- en €2853,- (conform schaal 7 van de cao hbo).

Windesheim als werkgever

Windesheim is een kennisinstelling die waarde(n)volle professionals opleidt, waar het onderwijs studenten uitdaagt, waar docenten kwalitatief goed onderwijs geven en waar onderzoek wordt gedaan dat gericht is op de beroepspraktijk.
Onze medewerkers waarderen de persoonlijke aandacht die er voor hen is en de diversiteit en de levendige omgeving dankzij de studenten. Zij waarderen hun werk bij Windesheim gemiddeld met een cijfer 7,5. Collega’s ervaren veel werkplezier en ook het thema leiderschap wordt hoog gewaardeerd. Onze vestiging in Zwolle ligt op loopafstand van het station, aan de rand van een groene wijk.

Contactinfo
Heb je belangstelling voor deze functie? Fabio Ottenbros, teamleider, geeft je graag antwoord op functie-inhoudelijke vragen. Hij is bereikbaar via fj.ottenbros@windesheim.nl of 088- 469 9302.

Ciska Koenis, adviseur recruitment, geeft je graag antwoord op overige, procedurele vragen. Ze is bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag via fm.koenis@windesheim.nl| 088-469 8668.
Je kunt solliciteren via de 'Solliciteer' button. Gesprekken worden in overleg gepland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 15-10-2018
Standplaats Zwolle
Opleidingsniveau MBO
Uren 40
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Salaris Afhankelijk van jouw opleiding en relevante werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband tussen de €2107,- en €2853,-
Functiecategorie(ën) Facilitair Beheer
Branch(es) Onderwijs / Opleiding
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Ciska Koenis
Telefoon 088-469 8668

Vestigingsplaats

Solliciteer